DE FOTOGRAAF

Het begon voor mij bij concertfotografie, zo’n 15 jaar geleden. Inmiddels ben ik een specialist in dit werkveld, maar ook ervaren in portret- en productfotografie. De ultieme plaat schieten binnen een storm van onvoorspelbare factoren als het weer, het licht, het publiek en de band zelf, is iedere keer weer een grote uitdaging. Net zo groot als de voldoening van dat perfect geschoten beeld. Daarnaast is het ook fijn om een situatie te kunnen creëren waar ik controle heb over alles. Bij het preppen van mijn studio voor een portret- of productshoot, kan ik de technische aspecten zó afstellen dat ik alles op een tiende van een seconde in de hand heb. Volledige grip op het eindresultaat.

CONCERTEN

Portfolio_Wouter-Vellekoop-35

Ooit begonnen als een passie, inmiddels sta ik naast een podium het sterkst in mijn schoenen…

EVENEMENTEN

at International Festival of Technology

Bij productreleases, boekpresentaties, lezingen of andere professionele bijeenkomsten…

OVERIG

Portfolio_Wouter-Vellekoop-An-36

In de studio kan ik alles naar m’n hand zetten. Voorafgaand aan een portret- of productshoot…

KLANTEN

Een greep uit mijn partners en opdrachtgevers:

LATEST

Mijn meest recente projecten:

ABOUT

Fotograaf in de kern, doorontwikkeld tot ontwerper en strategisch adviseur.

Zowel als fotograaf en ontwerper maak ik duurzaam beeld waar je mee vooruit kan. Momenten zó vastleggen dat ze jaren later net zo relevant zijn. Door de jaren heen heb ik bedrijven, muzikanten, boekingsagencys en marketingmanagers geholpen met creëren van beeld, waarmee je kan terugblikken naar memorabele momenten en wat tegelijkertijd materiaal verschaft om nieuwe events onder de aandacht te brengen.

Vanaf 2002 heb ik mij – met concertfotografie als creatief middelpunt – altijd zo breed mogelijk geprobeerd te ontwikkelen. Deze instelling stelde me al snel in staat om naast fotografie marketingcampagnes op te zetten, websites te bouwen, uiteenlopende content te creëren én achteraf de impact van deze ontwerpen te meten.

Door de breedte van mijn portfolio kreeg ik steeds vaker de kans om ook binnen organisaties mijn stempel te drukken. Zo heb ik als senior designer meerdere crowdfunding campagnes, productreleases en grote ontwerptrajecten succesvol uitgerold.

info@woutervellekoop.nl
+31 (0) 6 16 290 418