DE ONTWERPER

Buiten fotografie ook al meer dan 15 jaar ervaring in design. Zowel offline als online laat ik jouw merk aansluiten bij het verhaal dat je wil vertellen. Als ontwerper zorg ik dat alle beelden dezelfde taal spreken. Ik streef er altijd naar om je website, logo’s, huisstijl, foto’s en drukwerk een eenduidige boodschap te laten vertellen, maar tegelijkertijd complementair te zijn. Bekwaam met zowel online als offline media, en zorg dat verschillende uitingen met elkaar door één deur kunnen. Mijn portfolio bevat volledige beeld identiteiten en ik heb onder meer WordPress, Joomla!, PHP, CSS en Adobe Creative Suite in mijn toolkit.

ONLINE

Ik ontwerp van klein tot groot. Of je nou een logodesign nodig hebt, of een volledige huisstijl, het valt in mijn straatje. Door de jaren heen heb ik bijvoorbeeld moderne responsive websites, social media templates, commerciële video’s en foto’s geleverd.

OFFLINE

Behalve ontwerp voor online, ben ik ook thuis in print. Ik zie graag tot op de millimeter afgemeten beeldmerken en huisstijlen, en dat is dus waar ik naar streef. Op aanvraag kan ik ook strakke designs opleveren voor verschillende aspecten die bij een merkidentiteit horen, van visitekaartjes tot briefpapier. Ik heb ervaring met drukprocessen en weet hoe ik beeld op een goede manier naar drukwerk vertaal.

KLANTEN

Een greep uit mijn partners en opdrachtgevers:

LATEST

Mijn meest recente projecten:

ABOUT

Fotograaf in de kern, doorontwikkeld tot ontwerper en strategisch adviseur.

Zowel als fotograaf en ontwerper maak ik duurzaam beeld waar je mee vooruit kan. Momenten zó vastleggen dat ze jaren later net zo relevant zijn. Door de jaren heen heb ik bedrijven, muzikanten, boekingsagencys en marketingmanagers geholpen met creëren van beeld, waarmee je kan terugblikken naar memorabele momenten en wat tegelijkertijd materiaal verschaft om nieuwe events onder de aandacht te brengen.

Vanaf 2002 heb ik mij – met concertfotografie als creatief middelpunt – altijd zo breed mogelijk geprobeerd te ontwikkelen. Deze instelling stelde me al snel in staat om naast fotografie marketingcampagnes op te zetten, websites te bouwen, uiteenlopende content te creëren én achteraf de impact van deze ontwerpen te meten.

Door de breedte van mijn portfolio kreeg ik steeds vaker de kans om ook binnen organisaties mijn stempel te drukken. Zo heb ik als senior designer meerdere crowdfunding campagnes, productreleases en grote ontwerptrajecten succesvol uitgerold.

info@woutervellekoop.nl
+31 (0) 6 16 290 418