DE STRATEEG

In de 15 jaar dat ik mij binnen dit werkveld beweeg, ben ik vaak betrokken geweest bij gestrande projecten die een duwtje in de rug nodig hadden. Om je content & marketingstrategie hand in hand te laten gaan, is er namelijk meer nodig dan alleen goed idee. Door mijn ervaring plaats ik me op een objectieve manier buiten het proces, herken ik ruis en strijk ik knelpunten glad. In de praktijk geef ik advies over de dingen die vaak over het hoofd gezien worden, het verder concretiseren van ideeën en de uitvoering daarvan, en het voorkomen van losse eindjes. Dat kan als strategisch adviseur van specifieke projecten of juist als frisse blik van buitenaf op het moment dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

Strategie

Een gesprek werkt pas op het moment dat je weet tegen wie je praat. Dat principe gaat net zo goed op voor offline en online media. In een voorgesprek is dat precies de vraag die ik zal stellen. Samen stellen we vast tegen wie je wilt praten én wat zij willen horen. Vervolgens kijken we wat er nodig is om dit te bereiken, door mijn ervaring en brede kennis zorgen we ervoor dat je conversie blijft groeien.

Campagnes

Wil je een grootschalige marketingcampagne lanceren? Of een doelgroep kennis laten maken met je compleet nieuwe concept? In zo’n proces kan veel goed gaan, maar net zo goed veel fout. Als outsider kijk ik met een andereblik naar het campagneplan, herken ik valkuilen en maak deze overbrugbaar. Heb je nog geen plan? Dan kijken we samen hoe we dit kunnen bereiken.

ABOUT

Fotograaf in de kern, doorontwikkeld tot ontwerper en strategisch adviseur.

Zowel als fotograaf en ontwerper maak ik duurzaam beeld waar je mee vooruit kan. Momenten zó vastleggen dat ze jaren later net zo relevant zijn. Door de jaren heen heb ik bedrijven, muzikanten, boekingsagencys en marketingmanagers geholpen met creëren van beeld, waarmee je kan terugblikken naar memorabele momenten en wat tegelijkertijd materiaal verschaft om nieuwe events onder de aandacht te brengen.

Vanaf 2002 heb ik mij – met concertfotografie als creatief middelpunt – altijd zo breed mogelijk geprobeerd te ontwikkelen. Deze instelling stelde me al snel in staat om naast fotografie marketingcampagnes op te zetten, websites te bouwen, uiteenlopende content te creëren én achteraf de impact van deze ontwerpen te meten.

Door de breedte van mijn portfolio kreeg ik steeds vaker de kans om ook binnen organisaties mijn stempel te drukken. Zo heb ik als senior designer meerdere crowdfunding campagnes, productreleases en grote ontwerptrajecten succesvol uitgerold.

info@woutervellekoop.nl
+31 (0) 6 16 290 418